Johan D’Heyger, duurzaam sanitair comfort voor uw woning in
West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant

Dé sanitaire expert
Wilt u uw oude badkamer renoveren en omtoveren tot een pareltje met hedendaags comfort? Dan zit u goed bij Johan D’heyger. Ons bedrijf biedt u een jarenlange ervaring én een onberispelijke service.

Het resultaat? Een droombadkamer waar u na een drukke werkdag heerlijk kunt ontspannen. Wilt u enkel uw lavabo of bad laten plaatsen? Ook dat kan. Contacteer ons voor een gratis offerte.

Uw wensen staan centraal
De perfecte badkamerrenovatie begint bij u. We luisteren aandachtig naar uw wensen en verwachtingen. Zo zorgen we ervoor dat onze werken precies aansluiten bij uw badkamerdroom.

Onze experts zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van sanitaire installaties. Maar natuurlijk doen we meer dan dat. Wij zorgen voor de volledige renovatie van uw badkamer, van a tot z. We bekijken of alle leidingen en afvoeren nog in optimale staat zijn. Is dat niet zo? Dan vervangen we deze zorgvuldig en werken we uw badkamer tot in de kleinste details af.

Kies en geniet
Uw badkamer laten renoveren in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant? Wij zorgen voor een vlekkeloos resultaat. Eerst en vooral adviseren we u bij de keuze van uw badkamermeubels. De juiste selectie maken is immers van groot belang voor de kwaliteit en duurzaamheid van uw nieuwe badkamer.

We geven goede raad over de beste materialen voor uw badkamer. Het kiezen van de juiste douche, lavabomeubels of het perfecte bad is niet altijd eenvoudig. Voor het bad, de douche of de lavabo die u altijd al wilde, kunt u terecht in de showroom van onze partners Sanicomfort, Sax Sanitair, Van Marke of Dupont.

Wilt u uw badkamer laten renoveren? In West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant vertrouwt men op ons vakmanschap.
Vraag meteen uw gratis offerte aan en ontdek onze scherpe tarieven!

Contacteer Johan D'Heyger